88672 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 88675

Kodi Postar 88673 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
Ora lokalee hënë 1:36 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.970123322649784° / 116.07511786303449°
Kodet Postare të lidhura886588866088670886728867588676

Harta e Kodi Postar 88673

Harta interaktive

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 26,3%
 Automobilistik: 14%
 Shërbime Shtëpie: 12,3%
 industri: 10,5%
 Restorantet: 8,8%
 Mjekësi: 7%
 Shёrbimet profesionale: 5,3%
 Komuniteti & Qeveria: 3,5%
 Ushqim: 3,5%
 Tjetër: 8,8%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,257,9 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,693 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,555,8 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,372 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,471,1 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,668,4 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,474,1 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.651,6 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,656,1 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,482,7 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88673

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe