88676 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 88680 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
Ora lokalee premte 9:40 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon6.0252° / 116.1114°
Kodet Postare të lidhura886628867088672886738867588676

Harta e Kodi Postar 88680

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,252,9 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,687,1 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,550,3 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,366,2 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,465,7 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,663 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,468,9 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.647,7 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,650,2 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,479,8 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88680

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe