88822 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 88824

Kodi Postar 88823 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
Ora lokalee premte 9:45 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.988260200000001° / 116.10064499999997°
Kodet Postare të lidhura888208882188822888248882588826

Harta e Kodi Postar 88823

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 88823
 Pusat Bandar Kota Kinabalu: 50%
 Api-api Centre: 25%
 Kota Kinabalu: 25%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Shёrbimet profesionale: 25%
 Komuniteti & Qeveria: 16,7%
 industri: 12,5%
 Automobilistik: 8,3%
 Bukuri & Qendra Estetike: 8,3%
 Besimi: 8,3%
 Pazar: 8,3%
 Arsim: 4,2%
 Hotele & Udhëtime: 4,2%
 Restorantet: 4,2%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,254,7 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,689,6 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,552,5 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,368,6 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,467,9 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,665,2 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,470,9 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.648,7 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,652,7 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,480,2 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88823

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe