Kodi Postar tjetër · 88831

Kodi Postar 88830 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
Ora lokalee hënë 1:23 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.965341679823021° / 116.09257691666068°
Kodet Postare të lidhura888318883288833888348883588836

Harta e Kodi Postar 88830

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 88830
 Taman Cempaka: 16,7%
 KG. Muhibbah: 16,7%
 Likas: 16,7%
 Tonguzu Industrial: 16,7%
 Kampung Sinulihan: 16,7%
 Pusat Bandar Kota Kinabalu: 16,7%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 88830
 Prefiksi Telefon 88: 81,8%
 Prefiksi Telefon 16: 9,1%
 Prefiksi Telefon 12: 4,5%
 Prefiksi Telefon 89: 4,5%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 39,3%
 industri: 13,1%
 Shёrbimet profesionale: 13,1%
 Automobilistik: 9,8%
 Restorantet: 9,8%
 Shërbime Shtëpie: 4,9%
 Tjetër: 9,8%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,256,1 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,691,4 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,554,1 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,370,4 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,469,4 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,666,7 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,472,4 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.649,7 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,654,5 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,480,7 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88830

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe