88846 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 88847 - Kota Kinabalu, Sabah

Qyteti primarKota Kinabalu
Prefikset Telefon88883189
Ora lokalee hënë 1:22 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.9765° / 116.1158°
Kodet Postare të lidhura888418884288843888448884588846

Harta e Kodi Postar 88847

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 88847
 Lok Kawi Industrial Estate Phase 1: 25%
 Pusat Bandar Kota Kinabalu: 25%
 Kampung Kepayan: 25%
 Seludang Light Industrial Estate: 25%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 88847
 Prefiksi Telefon 88: 66,7%
 Prefiksi Telefon 16: 11,1%
 Prefiksi Telefon 17: 11,1%
 Prefiksi Telefon 13: 11,1%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 29,4%
 Arsim: 17,6%
 Shёrbimet profesionale: 17,6%
 Shërbime Lokale: 11,8%
 Automobilistik: 5,9%
 Ushqim: 5,9%
 industri: 5,9%
 Restorantet: 5,9%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,253,3 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,688,5 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,551,3 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,367,5 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,466,6 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,663,9 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,469,6 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.647,1 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,651,6 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,478,3 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 88847

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe