89309 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 89357

Kodi Postar 89350 - Sabah

Prefikset Telefon88883189
Qytetet përkatëseKota Kinabalu
LagjetInanam
Ora lokalee diel 7:19 m.d.
Zona e orësOra standarde e Australisë Perëndimore
koordinon5.988514317590847° / 116.12380271584556°
Kodet Postare të lidhura892508930089307893088930989357

Harta e Kodi Postar 89350

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 89350
 Inanam: 41,7%
 Kian Yap Industrial Estate: 8,3%
 Inanam New Township: 8,3%
 Taman Bunga Raja: 8,3%
 Kompleks Mutiara Inanam: 8,3%
 Pejabat Pos Inanam: 8,3%
 BDC SEDCO Industrial Estate: 8,3%
 Likas Industrial Centre: 8,3%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 89350
 Prefiksi Telefon 88: 81,8%
 Prefiksi Telefon 16: 4,5%
 Prefiksi Telefon 12: 4,5%
 Prefiksi Telefon 3: 4,5%
 Prefiksi Telefon 19: 4,5%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 24,5%
 industri: 16,3%
 Ushqim: 14,3%
 Restorantet: 14,3%
 Shёrbimet profesionale: 12,2%
 Arsim: 6,1%
 Automobilistik: 4,1%
 Bukuri & Qendra Estetike: 4,1%
 Tjetër: 4,1%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
8.3.185:06 p.d.5,252,2 km10 000 m16km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
26.7.159:10 p.d.4,687,2 km14 960 m41km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
23.6.152:32 p.d.4,550 km15 320 m22km NNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:29 p.d.5,366,2 km7 250 m27km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
12.6.1511:25 p.d.4,465,4 km15 010 m21km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.1510:45 m.d.4,662,7 km10 000 m20km N of Ranau, Malaysiausgs.gov
5.6.158:13 p.d.4,468,4 km18 230 m21km NNE of Ranau, Malaysiausgs.gov
4.6.154:15 m.d.646,2 km10 000 m14km WNW of Ranau, Malaysiausgs.gov
1.2.143:35 p.d.4,650,3 km17 280 m24km SSE of Kota Belud, Malaysiausgs.gov
26.5.914:16 p.d.5,477,7 km18 000 mSabah, Malaysiausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 89350

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe