97593 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 97595

Kodi Postar 97594 - Huhi, Estado de Yucatán

Qyteti primarHuhi
Zona e Kodi Postar 9759423,7 km²
Ndryshimi i popullsisë nga 1975 në 2015 -100%
Prefikset Telefon467
Ora lokalee shtunë 11:27 p.d.
Zona e orësOra verore e SHBA-së Qendrore
koordinon20.69582987953196° / -89.09711661237525°
Kodet Postare të lidhura975909759297593975959759697597

Harta e Kodi Postar 97594

Harta interaktive

Kodi Postar 97594 Popullsia

Vite 1975 deri 2015
të dhëna1975199020002015
Popullsia1000
Dendësia e popullsisë0,04 / km²
Sources: JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid

Kodi Postar 97594 Popullsia historike dhe e parashikuar

Vlerësimi i popullsisë antike deri në 2015
Sources:
1. JRC (European Commission's Joint Research Centre) work on the GHS built-up grid
2. CIESIN (Center for International Earth Science Information Network)
3. [lidhje] Klein Goldewijk, K., Beusen, A., Doelman, J., and Stehfest, E.: Anthropogenic land use estimates for the Holocene – HYDE 3.2, Earth Syst. Sci. Data, 9, 927–953, https://doi.org/10.5194/essd-9-927-2017, 2017.

Indeksi i Zhvillimit Njerëzor (HDI)

Indeksi i përbërë statistikor i jetëgjatësisë, arsimimit dhe të ardhurave për frymë.
Sources: [Link] Kummu, M., Taka, M. & Guillaume, J. Gridded global datasets for Gross Domestic Product and Human Development Index over 1990–2015. Sci Data 5, 180004 (2018) doi:10.1038/sdata.2018.4

Rreziku natyror i rreziqeve

Rreziku relativ nga 10
ciklonLartë (7)
thatësirëE mesme (4)
përmbytjeLartë (8)
* Rreziku, veçanërisht në lidhje me përmbytjen ose rrëshqitjen e tokës, mund të mos jetë për të gjithë zonën.

Rreth të dhënave tona

Të dhënat në këtë faqe vlerësohen duke përdorur një numër mjetesh dhe burimesh në dispozicion të publikut. Ofrohet pa garanci dhe mund të përmbajë pasaktësi. Përdorni me rrezikun tuaj. Shikoni këtu për më shumë informacion.