(4805) Kodet Postare në Norvegjia

Shikoni një listë të Kodet Postare në Norvegjia
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
Popullsia5,0 milionë
Kodet Postare0001, 0010, 0015 (4802 më shumë)
Prefikset Telefon2, 3, 31 (33 më shumë)
Biznese në Norvegjia495265
Qytete1097
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
0001 - 1483Oslo666
1300 - 1556, 1900 - 2170Akershus277
1501 - 1950Østfold227
2201 - 2616Hedmark159
2601 - 2985Oppland178
3001 - 3058, 3300 - 3648Buskerud196
3060 - 3297Vestfold199
3650 - 3999Telemark (qark)188
4001 - 4600, 5501 - 5595Rogaland304
4400 - 4720Vest-Agder153
4724 - 4994Aust-Agder118
5003 - 5994Hordaland489
6001 - 6699Møre og Romsdal298
6700 - 6996Sogn og Fjordane194
7003 - 7596Sør-Trøndelag320
7500 - 7533, 7600 - 7994Nord-Trøndelag147
8001 - 8985Nordland380
9006 - 9498Troms231
9501 - 9991Finnmark119

Harta interaktive

Norvegjia

e Norvegjisë (norvegjisht: Kongeriket Norge/Noreg) shtrihet në pjesën veriore të Evropës, në gadishullin skandinav. Vendi "nordik" kufizohet nga Suedia në lindje, dhe nga Finlanda e Rusia në veri-lindje.   ︎  Faqja Norvegjia Wikipedia