(3332) Kodet Postare në Pakistani

Shikoni një listë të Kodet Postare në Pakistani
Zona e orësOra e Pakistanit
Popullsia184,4 milionë
Kodet Postare00000, 10010, 10011 (3329 më shumë)
Prefikset Telefon21, 22, 221 (140 më shumë)
Biznese në Pakistani300258
Qytete688
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
00000 - 89300Punjab1837
11030 - 13231, 22320 - 22371Azad Kashmir88
14100 - 16700Northern Areas31
17050 - 50141Khyber Pakhtunkhwa Province554
44000 - 46300Islāmābād Capital Territory43
64410 - 96000Sind481
80700 - 97320Balochistān209

Pakistani

Pakistani është shtet islam në kontinentin e Azisë me pozitën e tij gjeografike në pjesën veriperëndimore të nënkontinentit të Indisë është hapësirë ndërmjetësuese midis Azisë Jugore dhe Lindjes së Afërme dhe të Mesme.   ︎  Faqja Pakistani Wikipedia