Zona e orësOra: Palau
zonë465,6 km²
Popullsia19907
Dendësia e popullsisë42,8 / km²
Kodet Postare96939, 96940
Biznese në Palau430
Qytete2

(2) Kodet Postare në Palau

Kodi PostarQytetiPopullsia e qytetit
96939Koror14000
96940

Palau

Republika e Palaut është një shtet që ndodhet në Oqeanin Paqësor, rreth 500 km në lindje të Filipineve. Ka fituar pavarsinë vetëm në 1994 nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ka një popullsi shumë të vogël.   ︎  Faqja Palau Wikipedia