(23146) Kodet Postare në Polonia

Shikoni një listë të Kodet Postare në Polonia
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë312 679 km²
Popullsia38,5 milionë
Dendësia e popullsisë123,1 / km²
Kodet Postare00-000, 00-001, 00-002 (23143 më shumë)
Prefikset Telefon10, 11, 12 (76 më shumë)
Biznese në Polonia1628336
Qytete3701
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
00-001 - 10-000Województwo Mazowieckie4562
10-001 - 14-530Województwo Warmińsko-Mazurskie891
15-001 - 19-230Województwo Podlaskie843
20-001 - 24-350Województwo Lubelskie911
25-000 - 29-145Województwo Świętokrzyskie657
30-001 - 38-350Województwo Małopolskie1644
35-001 - 39-523Województwo Podkarpackie510
40-001 - 47-491Województwo Śląskie1263
45-001 - 49-353Województwo Opolskie673
50-001 - 59-950Województwo Dolnośląskie1676
60-001 - 69-921Województwo Wielkopolskie1677
65-001 - 69-220Województwo Lubuskie542
70-001 - 79-845Województwo Zachodniopomorskie2166
80-001 - 89-652Województwo Pomorskie1698
85-000 - 89-530Województwo Kujawsko-Pomorskie1035
90-001 - 99-440Województwo Łódzkie1978

Harta interaktive

(23146) Kodet Postare në Polonia

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
00-000
00-001VarshavaWojewództwo Mazowieckie456217 451 m²
00-002VarshavaWojewództwo Mazowieckie18736 099 m²
00-003VarshavaWojewództwo Mazowieckie18735 046 m²
00-004VarshavaWojewództwo Mazowieckie9303 197 m²
00-005VarshavaWojewództwo Mazowieckie4743 269 m²
00-006VarshavaWojewództwo Mazowieckie9306 914 m²
00-007VarshavaWojewództwo Mazowieckie4621 051 m²
00-008VarshavaWojewództwo Mazowieckie4567 512 m²
00-009VarshavaWojewództwo Mazowieckie52112 922 m²
00-010VarshavaWojewództwo Mazowieckie9182 467 m²
00-011VarshavaWojewództwo Mazowieckie9236 144 m²
00-012VarshavaWojewództwo Mazowieckie14029 339 m²
00-013VarshavaWojewództwo Mazowieckie4624 072 m²
00-014VarshavaWojewództwo Mazowieckie
00-015VarshavaWojewództwo Mazowieckie4629 236 m²
00-016VarshavaWojewództwo Mazowieckie456613 m²
00-017VarshavaWojewództwo Mazowieckie14246 432 m²
00-018VarshavaWojewództwo Mazowieckie18877 804 m²
00-019VarshavaWojewództwo Mazowieckie188613 665 m²
00-020VarshavaWojewództwo Mazowieckie282934 284 m²
00-021VarshavaWojewództwo Mazowieckie48439 981 m²
00-022VarshavaWojewództwo Mazowieckie4861 241 m²
00-023VarshavaWojewództwo Mazowieckie48125 149 m²
00-024VarshavaWojewództwo Mazowieckie14060,116 km²
00-025VarshavaWojewództwo Mazowieckie4861 385 m²
00-026VarshavaWojewództwo Mazowieckie9465 592 m²
00-027VarshavaWojewództwo Mazowieckie4844 292 m²
00-028VarshavaWojewództwo Mazowieckie48616 655 m²
00-029VarshavaWojewództwo Mazowieckie4574 630 m²
00-030VarshavaWojewództwo Mazowieckie46123 418 m²
00-031VarshavaWojewództwo Mazowieckie18893 362 m²
00-032VarshavaWojewództwo Mazowieckie14038 359 m²
00-033VarshavaWojewództwo Mazowieckie92319 914 m²
00-034VarshavaWojewództwo Mazowieckie234215 506 m²
00-035VarshavaWojewództwo Mazowieckie4623 506 m²
00-036VarshavaWojewództwo Mazowieckie4624 672 m²
00-037VarshavaWojewództwo Mazowieckie9465 141 m²
00-038VarshavaWojewództwo Mazowieckie185915 003 m²
00-039VarshavaWojewództwo Mazowieckie18852 433 m²
00-040VarshavaWojewództwo Mazowieckie236811 809 m²
00-041VarshavaWojewództwo Mazowieckie9434 244 m²
00-042VarshavaWojewództwo Mazowieckie139820 021 m²
00-043VarshavaWojewództwo Mazowieckie193217 709 m²
00-044VarshavaWojewództwo Mazowieckie48331 641 m²
00-046VarshavaWojewództwo Mazowieckie14472 098 m²
00-047VarshavaWojewództwo Mazowieckie4833 345 m²
00-048VarshavaWojewództwo Mazowieckie13978 282 m²
00-049VarshavaWojewództwo Mazowieckie138076 628 m²
00-050VarshavaWojewództwo Mazowieckie4817 483 m²
Faqe 1Vazhdo

Polonia

Polonia (polonisht: Polska), zyrtarisht Republika e Polonisë (polonisht: Rzeczpospolita Polska), është një vend në Evropën Qëndrore. Ajo kufizohet nga Gjermania në perëndim, Republika Çeke dhe Sllovakia në jug, Ukraina dhe Bjellorusia në lindje dhe Deti Baltik..  ︎  Faqja Polonia Wikipedia