(2783) Kodet Postare në Republika Çeke

Shikoni një listë të Kodet Postare në Republika Çeke
Zona e orësOra e Evropës Qendrore
zonë7 866 km²
Popullsia10,5 milionë
Dendësia e popullsisë1331 / km²
Kodet Postare018 44, 100 00, 101 00 (2780 më shumë)
Prefikset Telefon2, 31, 32 (36 më shumë)
Biznese në Republika Çeke612239
Qytete1908
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
100 00 - 199 00Praga72
250 01 - 295 01Středočeský kraj423
301 00 - 349 72Plzeňský kraj142
350 02 - 364 71Karlovarský kraj58
370 01 - 392 01, 397 01 - 399 01Jihočeský kraj245
393 01 - 396 01, 580 01 - 595 01, 674 01 - 676 02Kraj Vysočina213
400 01 - 441 01Ústecký kraj214
460 01 - 472 01, 512 02 - 514 01Liberecký kraj102
530 02 - 539 76, 560 02 - 572 01Pardubický kraj191
602 00 - 672 01, 678 01 - 685 01, 690 02 - 698 01Jihomoravský kraj294
686 01 - 688 01, 755 01 - 769 01Zlínský kraj134
700 30 - 749 01Moravskoslezský kraj129
750 00 - 753 68, 772 00 - 798 62Olomoucký kraj181

Harta interaktive

(2783) Kodet Postare në Republika Çeke

Kodi PostarQytetiRajoni administrativPopullsiazonë
018 44
100 00PragaPraga386247 km²
101 00PragaPraga203683,517 km²
102 00PragaPraga4260312,2 km²
103 00PragaPraga815912 km²
104 00PragaPraga2580825,9 km²
106 00ZáběhlicePraga161323,534 km²
107 00DubečPraga70329 km²
108 00PragaPraga230214,578 km²
109 00Horní MěcholupyPraga226697,3 km²
110 00Staré MěstoPraga187663,192 km²
110 02PragaPraga
118 00Malá StranaPraga91802,3 km²
118 01PragaPraga
119 00PragaPraga4800,128 km²
120 00PragaPraga173912,772 km²
128 00PragaPraga64491,444 km²
130 00PragaPraga344036,5 km²
140 00PragaPraga522789,7 km²
140 21PragaPraga
140 78PragaPraga
141 00PragaPraga218163,746 km²
142 00PragaPraga3998710,4 km²
143 00ModřanyPraga3697321,3 km²
144 00PragaPraga
147 00PragaPraga316707,7 km²
148 00PragaPraga3070211 km²
149 00PragaPraga4444415,7 km²
150 00PragaPraga5120714,9 km²
152 00PragaPraga151715,3 km²
153 00PragaPraga191629,4 km²
154 00PragaPraga113999,8 km²
155 00PragaPraga4652822,7 km²
155 15PragaPraga
155 21ZlíčínPraga144047,3 km²
155 31Praga59807,4 km²
156 00PragaPraga190539 km²
158 00PragaPraga221058,3 km²
159 00Velká ChuchlePraga119067,6 km²
160 00PragaPraga4865512 km²
160 08PragaPraga
160 41PragaPraga
161 00Horní LibocPraga3355017,9 km²
161 08Praga
162 00PragaPraga203004,955 km²
163 00ŘepyPraga152743,301 km²
164 00PragaPraga863111 km²
165 00PragaPraga114886,6 km²
166 36PragaPraga
169 00PragaPraga198504,264 km²
Faqe 1Vazhdo

Republika Çeke

Republika Çeke (çekisht: Česká republika) është një vend pa dalje në det në Evropën Qendrore që kufizohet nga Gjermania në perëndim, Austria në jug, Sllovakia në lindje dhe Polonia në verilindje. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Praga. Republika Çeke përf..  ︎  Faqja Republika Çeke Wikipedia