(3044) Kodet Postare në Republika Jugafrikane

Shikoni një listë të Kodet Postare në Republika Jugafrikane
Zona e orësOra: Afrika e Jugut
zonë12 137 km²
Popullsia49,0 milionë
Dendësia e popullsisë4037 / km²
Kodet Postare0000, 0001, 0002 (3041 më shumë)
Prefikset Telefon10, 11, 12 (47 më shumë)
Biznese në Republika Jugafrikane655625
Qytete563
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
0000 - 0221, 1400 - 2943Gauteng684
0197 - 0507, 2520 - 2895, 8550 - 8655Province of North West282
0453 - 1220Limpopo333
1030 - 1377, 2200 - 2491Mpumalanga210
2900 - 4791Province of KwaZulu-Natal488
4752 - 6544Eastern Cape406
6460 - 8207Province of the Western Cape351
8205 - 8940Province of Northern Cape132
9300 - 9986Free State157

Harta interaktive

Republika Jugafrikane

Republika e Afrikës së Jugut është shtet në jugun e Afrikës. Ndodhet në koordinatat 22 - 35° Jug dhe 17 - 33° Lindje dhe rrethohet nga Oqeani Atlantik dhe Oqeani Indian. Afrika e Jugut kufizohet me Namibinë, Botsuanën, Zimbabvenë, Mozambikun dhe Suazilandinë n..  ︎  Faqja Republika Jugafrikane Wikipedia