(37938) Kodet Postare në Rumania

Shikoni një listë të Kodet Postare në Rumania
Zona e orësOra e Evropës Lindore
zonë23 891 km²
Popullsia22,0 milionë
Dendësia e popullsisë919,1 / km²
Kodet Postare000000, 010011, 010012 (37935 më shumë)
Prefikset Telefon21, 230, 231 (88 më shumë)
Biznese në Rumania388045
Qytete6870
Kodet PostareRajoni administrativNumri i kodeve postare
010011 - 077191Bukureshti12403
070000 - 077191Ilfov112
080011 - 087261Giurgiu677
100001 - 107657Prahova907
110001 - 117843Qarku Argeş966
120000 - 127726Judeţul Buzău683
130001 - 137543Judeţul Dâmboviţa489
140001 - 147445Teleorman324
200001 - 207636Dolj954
210001 - 217553Gorj574
220001 - 227513Judeţul Mehedinţi546
230001 - 237583Olt491
240001 - 247777Judeţul Vâlcea1083
300000 - 307471Qarku Timiş860
310001 - 317426Qarku Arad685
320001 - 327451Judeţul Caraş-Severin451
330001 - 337564Qarku Hunedoara814
400000 - 407601Judeţul Cluj1180
410001 - 417628Qarku Bihor881
420001 - 427389Qarku Bistriţa-Năsăud432
430001 - 437390Judeţul Maramureş468
430011 - 430435, 440001 - 447364Satu Mare654
450001 - 457374Judeţul Sălaj395
500001 - 507526Qarku Braşov388
510001 - 517896Qarku Alba1045
520001 - 527193Covasna185
530001 - 537366Harghita331
540001 - 547669Judeţul Mureş934
550001 - 557295Judeţul Sibiu562
600001 - 607691Qarku Bacău915
610001 - 617516Judeţul Neamţ666
620001 - 627459Vrancea464
700001 - 707604Iaşi999
710001 - 717481Qarku Botoşani575
720001 - 727648Suceava617
730001 - 737638Vaslui738
800001 - 807336Judeţul Galaţi685
810001 - 817221Judeţul Brăila532
820001 - 827237Tulcea330
900001 - 907305Constanța617
910001 - 917296Judeţul Călăraşi279
920001 - 927250Judeţul Ialomiţa193

Rumania

(rumanisht: România) është shtet i pavarur në pjesën Juglindore të Evropës dhe shtrihet në qendër të Siujdhesës Ballkanike, ku kufizohet me Ukrainën dhe Moldavinë në veri-lindje, Hungarinë dhe Serbinë në perëndim dhe Bullgarinë në jug. Rumania ka dalje të ng..  ︎  Faqja Rumania Wikipedia