(1) Kodet Postare në Shën Pierre dhe Miquelon

Zona e orësOra e Shën-Pier dhe Mikelon
zonë242 km²
Popullsia7012
Dendësia e popullsisë29,0 / km²
Kodi Postar97500
Biznese në Shën Pierre dhe Miquelon180
Qytete1

(1) Kodet Postare në Shën Pierre dhe Miquelon

Kodi PostarQytetiPopullsia e qytetit
97500Saint-Pierre6200

Shën Pierre dhe Miquelon

Kolektivi Territorial i Shën Pierre dhe Miquelon (Frëngjisht: Collectivité territoriale de Saint-Pierre-et-Miquelon) është një grup i ishujve të vegjël në Oqeanin Atlantik Verior, ishujt më të mëdhenj janë Saint Pierre dhe Miqueloni, në jug të Newfoundland, Ka..  ︎  Faqja Shën Pierre dhe Miquelon Wikipedia