Kodi Postar tjetër · 1001

Kodi Postar 1000 - Tirana, Qarku i Tiranës

Qyteti primarTirana
Prefikset Telefon4
Lagjet21 Dhjetori, Ali Demi, Blloku, Laprakë
Ora lokalee shtunë 5:51 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.33339718805881° / 19.813163501048013°
Kodet Postare të lidhura100110021003100410051006

Harta e Kodi Postar 1000

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 1000
 Blloku: 44,4%
 Ali Demi: 6,7%
 Laprakë: 6,7%
 21 Dhjetori: 6,7%
 Kodër Kashar: 4,4%
 Don Bosco: 4,4%
 Mezez: 4,4%
 Tjetër: 22,2%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 1000
 Prefiksi Telefon 4: 47,1%
 Prefiksi Telefon 69: 24,3%
 Prefiksi Telefon 68: 10,7%
 Prefiksi Telefon 67: 10,2%
 Tjetër: 7,8%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 19,3%
 Restorantet: 16%
 Hotele & Udhëtime: 13%
 Shёrbimet profesionale: 10,7%
 Arsim: 5,4%
 Tjetër: 35,6%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 1000

 mesatar: 66,7%
 i shtrenjtë: 16,7%
 i lirë: 8,3%
 Shumë të Shtrenjta: 8,3%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.6.177:15 p.d.4,115,3 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
17.11.097:16 m.d.4,318,2 km19 300 mAlbaniausgs.gov
25.6.0811:05 p.d.415,7 km11 000 mAlbaniausgs.gov
19.5.082:28 m.d.413,9 km14 400 mAlbaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,112 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,619,1 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,418 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,519,3 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,311,2 km2 800 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,116,1 km2 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1000

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..  ︎  Faqja Tirana Wikipedia