1000 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 1002

Kodi Postar 1001 - Tirana, Qarku i Tiranës

Qyteti primarTirana
Prefikset Telefon4
LagjetBlloku, Komuna e Parisit, MC Zona I, Zona1
Ora lokalee mërkurë 1:14 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.32595124866989° / 19.817120718006514°
Kodet Postare të lidhura100010021003100410051006

Harta e Kodi Postar 1001

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 1001
 MC Zona I: 31,8%
 Blloku: 22,7%
 Komuna e Parisit: 6,8%
 Zona1: 6,8%
 Mëzez-Fushë: 4,5%
 Ali Demi: 4,5%
 Don Bosco: 4,5%
 Yrshek: 4,5%
 Tjetër: 13,6%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 1001
 Prefiksi Telefon 69: 34,3%
 Prefiksi Telefon 4: 31,1%
 Prefiksi Telefon 68: 17,2%
 Prefiksi Telefon 67: 12,1%
 Tjetër: 5,3%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 20,7%
 Restorantet: 15,7%
 Shёrbimet profesionale: 12,3%
 Hotele & Udhëtime: 12%
 Mjekësi: 6,8%
 Tjetër: 32,5%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 1001

 mesatar: 35,5%
 i shtrenjtë: 35,5%
 i lirë: 29%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.6.177:15 p.d.4,115,9 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
17.11.097:16 m.d.4,318,8 km19 300 mAlbaniausgs.gov
25.6.0811:05 p.d.416,2 km11 000 mAlbaniausgs.gov
19.5.082:28 m.d.414,5 km14 400 mAlbaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,112,7 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,618,3 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,417,1 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,518,4 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,310,3 km2 800 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,115,6 km2 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1001

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..  ︎  Faqja Tirana Wikipedia