Kodi Postar 1003

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Friday 7.07.MD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:100110021004100510061007

Biznese në 1003  - Tirana

Restorantet në 1003 - Tirana
4.5  · Hapni Tani
Rruga Jul Variboba 1, Tirana 1003, Albania · Tirana
4.0  · Hapni Tani
Hotel Baron, Rruga e Elbasanit 274 H.1, Tiranë 1003, Albania · Tirana
Shiko më tepër Restorantet në 1003

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare