Kodi Postar 1004

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Tuesday 11.37.PD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:100110021003100510061007

Të dhëna biznesi për 1004

Biznese në 1004  - Tirana

Restorantet në 1004 - Tirana
4.0  · Hapni Tani
1004, Rruga Ali Demi, Tirana 1004, Albania · Tirana
$
Rruga Myslym Shyri · Tirana
$
Rr. Sami Frasheri · Tirana
Shiko më tepër Restorantet në 1004

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare