1005 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 1006 - Tirana, Qarku i Tiranës

Qyteti primarTirana
Prefikset Telefon4
Ora lokalee enjte 2:31 m.d.
Zona e orësOra verore e Evropës Qendrore
koordinon41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura100010011002100310041005

Harta e Kodi Postar 1006

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.6.177:15 p.d.4,115,7 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
17.11.097:16 m.d.4,318,6 km19 300 mAlbaniausgs.gov
25.6.0811:05 p.d.416,3 km11 000 mAlbaniausgs.gov
19.5.082:28 m.d.414,6 km14 400 mAlbaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,112,7 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,618,4 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,417,2 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,518,5 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,310,5 km2 800 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,115,5 km2 000 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1006

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..  ︎  Faqja Tirana Wikipedia