Kodi Postar 1010

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Tuesday 11.55.PD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:101110121013101410151016

Të dhëna biznesi për 1010

Biznese në 1010  - Tirana

Restorantet në 1010 - Tirana
4.0  · $$$
Papa Gjon Pali II” St., ABA Business Center, 4-th Floor, Tirana 1010, Albania · Tirana
4.5  · $$$
Rr. Dervish Hima Nr.4. Nd.4, 1010, Albania
3.5  · $ · Hapni Tani
Sheshi Italia 14, Tiranë 1010, Albania · Tirana
Shiko më tepër Restorantet në 1010

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare