Kodi Postar 1016

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Tuesday 11.35.PD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:101010111012101310141015

Të dhëna biznesi për 1016

Biznese në 1016  - Tirana

Mjekësi në 1016 - Tirana
5.0  · Hapni Tani
1001, Rruga e Dibrës, Tiranë, Albania · Tirana
5.0  · Hapni Tani
Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë 1016, Albania · Tirana
1.0  · Hapni Tani
Bulevardi Zogu i Pare, Nd 105, H. 53 Nr 19, Kati 2, Tiranë 1016, Albania · Tirana
Shiko më tepër Mjekësi në 1016

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare