1018 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 1019 - Tirana, Qarku i Tiranës

Qyteti primarTirana
Prefikset Telefon4
LagjetBlloku, Komuna e Parisit
Ora lokalee enjte 4:56 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.318570298271474° / 19.808853712056735°
Kodet Postare të lidhura101310141015101610171018

Harta e Kodi Postar 1019

Harta interaktive

Lagjet

Shpërndarja e biznesit sipas lagjes në 1019
 Blloku: 60%
 Komuna e Parisit: 30%
 Blloku Vasil Shanto: 10%

Kodet e zonёs

Kodet e zonave të përqindjes që përdoren nga bizneset në 1019
 Prefiksi Telefon 4: 50,8%
 Prefiksi Telefon 69: 29,5%
 Prefiksi Telefon 68: 11,5%
 Prefiksi Telefon 67: 8,2%

Industries

Shpërndarja e biznesit sipas industrisë
 Pazar: 23,6%
 Shёrbimet profesionale: 14,3%
 Restorantet: 12,8%
 Hotele & Udhëtime: 8,8%
 Mjekësi: 7,7%
 Bukuri & Qendra Estetike: 7%
 industri: 6,8%
 Tjetër: 18,9%

Shpërndarja e biznesit sipas çmimit për Kodi Postar 1019

 mesatar: 60%
 i lirë: 20%
 i shtrenjtë: 20%

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.6.177:15 p.d.4,117 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
13.12.121:39 m.d.4,120 km10 000 mAlbaniausgs.gov
25.6.0811:05 p.d.415,7 km11 000 mAlbaniausgs.gov
19.5.082:28 m.d.414,2 km14 400 mAlbaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,112,5 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,617,7 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,416,6 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,517,9 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,39,7 km2 800 mAlbaniausgs.gov
17.9.0511:43 p.d.4,116,4 km1 100 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1019

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..  ︎  Faqja Tirana Wikipedia