Kodi Postar 1020

Tirana | Shqipëria

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Friday 7.24.MD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:102110221023102410251026

Biznese në 1020  - Tirana

Restorantet në 1020 - Tirana
4.5  · $ · Hapni Tani
Rruga Medar Shtylla, Pallati ABC, Tirane, Tiranë 1020, Albania · Tirana
4.0  · $$ · Hapni Tani
Rruga Irfan Tomini, Tirana 1020, Albania · Tirana
$
Rruga Irfan Tomini · Tirana
Shiko më tepër Restorantet në 1020

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare