Kodi Postar 1024, Shqipëria

Tirana

Tiranë (vendasit: Tirona) është kryeqendra e qarkut dhe rrethit me të njëtin emër dhe kryeqyteti i Republikës së Shqipërisë. Tirana ndodhet në qendër të Shqipërisë, rreth 35 km në lindje të Durrësit dhe rreth 40 km në veri-perëndim të Elbasanit, në një luginë ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Tirana
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.22.PD
Gjer. dhe gjat.:41.3275° / 19.81889°
Kodet Postare të lidhura:102010211022102310251026

pranë Tirana


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare