Kodi Postar 1030, Shqipëria

Kamza

Kamza është një Qytet në veriperëndim të qytetit të Tiranës, me afërisht 26000 banorë (2009). Në këtë vend në vitin 1952 u hap Universiteti i parë shqiptarUniversiteti Bujqësor i Kamzes.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Kamza
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:41.38167° / 19.76028°
Kodet Postare të lidhura:103110321033103410351036

pranë Kamza


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare