Kodi Postar 1032, Shqipëria

Vora

në Shqipëri.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Vora
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.59.PD
Gjer. dhe gjat.:41.39083° / 19.655°
Kodet Postare të lidhura:103010311033103410351036

pranë Vora


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare