1033 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 1035

Kodi Postar 1034 - Njësia administrative Petrelë, Qarku i Tiranës

Qyteti primarNjësia administrative Petrelë
Ora lokalee enjte 6:38 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.25306° / 19.85306°
Kodet Postare të lidhura103010311032103310351036

Harta e Kodi Postar 1034

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
13.12.121:39 m.d.4,116 km10 000 mAlbaniausgs.gov
4.9.123:43 m.d.3,916,7 km2 000 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,69,6 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.073:34 m.d.3,514,7 km11 000 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,48,5 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.075:09 p.d.3,417,6 km10 900 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,59,7 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,32,2 km2 800 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,113,4 km2 000 mAlbaniausgs.gov
19.9.0511:25 p.d.3,111,8 kmNoneAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1034

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

administrative Petrelë është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.   ︎  Faqja Njësia administrative Petrelë Wikipedia