Kodi Postar 1035, Shqipëria

Njësia administrative Baldushk

Njësia administrative Baldushk është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri. ndodhet 15km në jug-perëndim të qytetit të Tiranës. Komuna Baldushk kufizohet në veri nga fshatrat Vishaj dhe Arbanë të Komunës Vaqarr, në lindje nga fshati Lugë-Sha..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Baldushk
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.35.PD
Gjer. dhe gjat.:41.21389° / 19.79694°
Kodet Postare të lidhura:103010311032103310341036

pranë Njësia administrative Baldushk


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare