Kodi Postar 1036, Shqipëria

Njësia administrative Ndroq

administrative Ndroq është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Ndroq
Lagjet:Laprakë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.20.PD
Gjer. dhe gjat.:41.26389° / 19.65583°
Kodet Postare të lidhura:103010311032103310341035

Të dhëna biznesi për 1036

pranë Njësia administrative Ndroq


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare