Kodi Postar 1037, Shqipëria

Njësia administrative Bërzhitë

administrative Bërzhitë është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Bërzhitë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.26.PD
Gjer. dhe gjat.:41.24528° / 19.90111°
Kodet Postare të lidhura:103110321033103410351036

pranë Njësia administrative Bërzhitë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare