Kodi Postar 1038, Shqipëria

Pezë Helmes

Pezë Helmës is a village in the former municipality of Pezë in Tirana County, Albania. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Tirana.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Pezë Helmes
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.22.PD
Gjer. dhe gjat.:41.2175° / 19.69611°
Kodet Postare të lidhura:103210331034103510361037

pranë Pezë Helmes


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare