Kodi Postar 1039, Shqipëria

Njësia administrative Prezë

Njësia administrative Prezë është një njësi administrative në Bashkinë Vorë në Shqipëri.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Prezë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.19.PD
Gjer. dhe gjat.:41.42722° / 19.67278°
Kodet Postare të lidhura:103310341035103610371038

pranë Njësia administrative Prezë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare