Kodi Postar 1041, Shqipëria

Njësia administrative Vaqarr

administrative Vaqarr është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri. Në Komunën Vaqarr ndodhet edhe Instituti Arsimor Vëllezërit Kajtazi i cili është krijuar në vitin 2001.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Vaqarr
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.27.PD
Gjer. dhe gjat.:41.29917° / 19.74417°
Kodet Postare të lidhura:104010421043104410451046

pranë Njësia administrative Vaqarr


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare