Kodi Postar 1042, Shqipëria

Njësia administrative Zall-Bastar

Njësia administrative Zall-Bastar është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Zall-Bastar
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.39.PD
Gjer. dhe gjat.:41.42972° / 19.93028°
Kodet Postare të lidhura:104010411043104410451046

pranë Njësia administrative Zall-Bastar


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare