1042 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 1044

Kodi Postar 1043 - Njësia administrative Shëngjergj, Qarku i Tiranës

Qyteti primarNjësia administrative Shëngjergj
Ora lokalee martë 2:44 m.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.33611° / 20.11389°
Kodet Postare të lidhura104010411042104410451046

Harta e Kodi Postar 1043

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
31.10.1511:27 m.d.4,79,6 km17 770 m15km S of Bulqize, Albaniausgs.gov
31.10.1511:26 m.d.4,86,6 km18 030 m17km S of Bulqize, Albaniausgs.gov
19.4.146:33 p.d.3,88,9 km4 870 m11km ENE of Krrabe, Albaniausgs.gov
25.10.082:09 p.d.3,210,6 km8 700 mAlbaniausgs.gov
20.6.086:16 m.d.3,516,3 km6 000 mAlbaniausgs.gov
14.5.0812:17 m.d.3,314 km1 200 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,110,3 km2 000 mAlbaniausgs.gov
17.9.0511:43 p.d.4,114,1 km1 100 mAlbaniausgs.gov
30.6.049:16 p.d.3,414,6 km10 200 mAlbaniausgs.gov
5.12.036:16 p.d.3,34 km10 600 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1043

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe 

Qyteti primar

administrative Shëngjergj është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.   ︎  Faqja Njësia administrative Shëngjergj Wikipedia