1043 · Kodi Postar e mëparshme
Kodi Postar tjetër · 1045

Kodi Postar 1044 - Sauk, Qarku i Tiranës

Qyteti primarSauk
Prefikset Telefon4
Qytetet përkatëseTirana
Ora lokalee enjte 10:45 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.3° / 19.83333°
Kodet Postare të lidhura104010411042104310451046

Harta e Kodi Postar 1044

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
23.6.177:15 p.d.4,118,3 km25 920 m9km SE of Kruje, Albaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,115,4 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,615,1 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,413,9 km11 000 mAlbaniausgs.gov
16.4.0712:38 p.d.4,515,2 km13 700 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,37,3 km2 800 mAlbaniausgs.gov
25.12.059:53 m.d.4,114 km2 000 mAlbaniausgs.gov
19.9.0511:25 p.d.3,116,2 kmNoneAlbaniausgs.gov
17.9.0511:43 p.d.4,113,7 km1 100 mAlbaniausgs.gov
15.9.058:55 p.d.3,49,5 km5 300 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1044

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe