Kodi Postar 1045

Farka e Madhe | Shqipëria

Informacion i Detajuar
Qyteti:Farka e Madhe
Zona e orës:Ora standarde qendrore evropiane
Ora lokale:Saturday 4.08.MD
Gjer. dhe gjat.:41.30556° / 19.86694°
Kodet Postare të lidhura:104010411042104310441046

pranë Farka e Madhe


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare