1045 · Kodi Postar e mëparshme

Kodi Postar 1046 - Qarku i Tiranës

Prefikset Telefon44755554Më shumë
Ora lokalee enjte 7:32 p.d.
Zona e orësOra standarde e Evropës Qendrore
koordinon41.31083° / 19.775°
Kodet Postare të lidhura104010411042104310441045

Harta e Kodi Postar 1046

Harta interaktive

Tërmetet e fundit pranë

Madhësia 3.0 dhe më e madhe
DataOramadhësiDistancaThellesiVendndodhjalidhje
13.12.121:39 m.d.4,118,2 km10 000 mAlbaniausgs.gov
25.6.0811:05 p.d.413,3 km11 000 mAlbaniausgs.gov
19.5.082:28 m.d.412,2 km14 400 mAlbaniausgs.gov
15.3.084:10 p.d.3,110,9 km2 600 mAlbaniausgs.gov
24.11.0712:46 p.d.3,618,1 km14 700 mAlbaniausgs.gov
20.4.0710:55 p.d.3,417,2 km11 000 mAlbaniausgs.gov
8.5.066:01 p.d.3,310,1 km2 800 mAlbaniausgs.gov
15.9.058:55 p.d.3,413,6 km5 300 mAlbaniausgs.gov
7.7.056:30 p.d.3,55,5 km10 100 mAlbaniausgs.gov
4.12.038:47 m.d.3,715,7 km16 900 mAlbaniausgs.gov

Gjeni dukuritë historike të tërmetit afër Kodi Postar 1046

Data e hershme  Data e fundit 
 Madhësia 3.0 dhe më e madhe   Magnituda 4.0 dhe më e madhe   Madhësia 5.0 dhe më e madhe