Kodi Postar 1046, Shqipëria

Selita e Malit

Selitë Mali is a village in the former municipality of Zall-Bastar in Tirana County, Albania. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Tirana.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Selita e Malit
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.56.PD
Gjer. dhe gjat.:41.31083° / 19.775°
Kodet Postare të lidhura:104010411042104310441045

pranë Selita e Malit


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare