Kodi Postar 1047, Shqipëria

Babrru

Babrruja është një fshat në komunën Paskuqan në rrethin e Tiranës të Shqipërisë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Babrru
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 5:24 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.35417° / 19.82917°
Kodet Postare të lidhura:104110421043104410451046

pranë Babrru


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare