Kodi Postar 1048, Shqipëria

Njësia administrative Zall-Herr

administrative Zall-Herr është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Zall-Herr
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.37.PD
Gjer. dhe gjat.:41.38944° / 19.8275°
Kodet Postare të lidhura:104210431044104510461047

pranë Njësia administrative Zall-Herr


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare