Kodi Postar 1049, Shqipëria

Njësia administrative Krrabë

administrative Krrabë është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Krrabë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.21.PD
Gjer. dhe gjat.:41.21556° / 19.97139°
Kodet Postare të lidhura:104310441045104610471048

Të dhëna biznesi për 1049

pranë Njësia administrative Krrabë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare