Kodi Postar 1050, Shqipëria

Mëzez

Mëzezi është një fshat në Bashkinë Tiranë në rrethin e Tiranës të Shqipërisë.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Mëzez
Lagjet:Mezez
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:42 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.33444° / 19.76361°
Kodet Postare të lidhura:104410471051105210531054

Të dhëna biznesi për 1050

Biznese në 1050  - Mëzez

Më shumë
1050 - Mëzez

pranë Mëzez


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare