Kodi Postar 1051, Shqipëria

Njësia administrative Kashar

administrative Kashar është një njësi administrative në Bashkinë Tiranë në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Kashar
Lagjet:Kashar
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:30 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.34972° / 19.71028°
Kodet Postare të lidhura:104510481050105210531054

Të dhëna biznesi për 1051

Biznese në 1051  - Njësia administrative Kashar

Më shumë
1051 - Njësia administrative Kashar

pranë Njësia administrative Kashar


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare