Kodi Postar 1052, Shqipëria

Yzberish

Yzberisht is a village in the former municipality of Kashar in Tirana County, Albania. At the 2015 local government reform it became part of the municipality Tirana.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Yzberish
Lagjet:Yzberisht
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:41.32444° / 19.77028°
Kodet Postare të lidhura:104610471050105110531054

Të dhëna biznesi për 1052

pranë Yzberish


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare