Kodi Postar 1053, Shqipëria

Njësia administrative Bërxullë

Njësia administrative Bërxullë është një njësi administrative në Bashkinë Vorë në Shqipëri.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Bërxullë
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 5:50 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.38° / 19.6875°
Kodet Postare të lidhura:104710481050105110521054

Biznese në 1053  - Njësia administrative Bërxullë

Më shumë
1053 - Njësia administrative Bërxullë

pranë Njësia administrative Bërxullë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare