Kodi Postar 1054, Shqipëria

Bathore

Bathore është emri i një lagjeje në veri të qytetit të Tiranës, sipër lumit Tirana. lagje kryesisht është e banuar nga të ardhurit nga vendbanime të tjera gjatë viteve 1990.    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti primar:Bathore
Qytetet përkatëse:Tirana
Zona e orës:Ora verore e Evropës Qendrore
Ora lokale:Wednesday 4:41 e paradites
Gjer. dhe gjat.:41.2875° / 19.84056°
Prefikset Telefon4
Kodet Postare të lidhura:104810491050105110521053

pranë Bathore


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Tiranës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare