Kodi Postar 1502, Shqipëria

Fushë-Kruja

Fushë-Kruja është një qytet në Shqipëri me rreth 27 000 banorë afër qytetit të lashtë të Krujës. Mendohet se vendstrehimet e para i krijuan bujqërit e ardhur nga Kruja sepse siç dihet ajo nuk ka kushte të përshtatshme për tu zhvilluar bujqësia. Ato për të mos ..    Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Fushë-Kruja
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.17.PD
Gjer. dhe gjat.:41.47833° / 19.71778°
Kodet Postare të lidhura:150115031504150515061507

pranë Fushë-Kruja


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Durrësit

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare