Kodi Postar 1503, Shqipëria

Njësia administrative Kodër-Thumanë

Thumanë është një komunë në Rrethin e Krujës në Shqipëri.     Wikipedia.org
Informacion i Detajuar
Qyteti:Njësia administrative Kodër-Thumanë
Zona e orës:Ora verore qendrore evropiane
Ora lokale:Thursday 2.20.PD
Gjer. dhe gjat.:41.5475° / 19.67778°
Kodet Postare të lidhura:150115021504150515061507

Të dhëna biznesi për 1503

pranë Njësia administrative Kodër-Thumanë


Shih të gjitha qytetet në Qarku i Lezhës

Kodet Postare të lidhura


Shqipëria Kodet Postare